dijous, 5 de juliol del 2012

Nou impuls a la Fundació Gabriel Alomar per afrontar els reptes de la socialdemocràcia


La nova Junta del Patronat de la Fundació Centre d'Estudis i Desenvolupament Gabriel Alomar s’ha constituït durant la reunió celebrada dia 27 de juny i va nomenar a Celestí Alomar com a vice-president i a Pere Joan Pons com a director.

Alomar va destacar que la nova etapa de la Fundació Gabriel Alomar servirà per donar un nou impuls a aquesta fundació que té com a pilar fonamental la reflexió, la crítica, el diàleg i la interacció de pensament per repensar el futur de la socialdemocràcia.

La Fundació Gabriel Alomar pretén treballar en col·laboració amb els agents socials, polítics i econòmics de les Illes Balears per tal de generar idees i propostes de canvi que serveixin per confeccionar alternatives de govern.

Celestí Alomar va manifestar que entre els objectius que té la Fundació els propers mesos destaca la col·laboració amb altres entitats, com la Fundación Ideas; la creació d’un Consell Científic de suport; o l’elaboració d’una programació d’actes i esdeveniments per als propers sis mesos.

La reunió de la Junta del Patronat de la Fundació Gabriel Alomar ha comptat amb l’assistència dels seus patrons nats, encapçalada per la seva presidenta i secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, a més dels secretaris generals de les federacions socialistes de les diferents illes: Silvia Cano per Mallorca, Vicenç Tur per Menorca, i Margalida Font per Formentera.

Durant la celebració de la Junta també s’ha aprovat el nomenament de membres del Patronat de la fundació, com a patrons electes, Pere Joan Pons, Martí March, Joan Llobera, Mar Suau, Teresa Suàrez, Iago Negueruelas, Maria José Varela, Valentí Valenciano i Celestí Alomar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada