dimecres, 18 de setembre del 2013

Alemanya tria; Europa mira



Les eleccions alemanyes són un esdeveniment clau, o això almenys és l'opinó compartida en els analistes i els propis membres de les institucions europees, que marcaran la fulla de ruta en el terreny econòmic, polític i institucional a la Unió Europea. Per aquest motiu, des de la Fundació es vol aportar un recull dels principals articles apareguts al voltant del tema així com el seguiment dels principals mitjans de comunicació.

A l'estat espanyol és interessant fer un cop d'ull al dossier que El País dedica exclusivament a les eleccions on combina informació amb articles d'opinió i reflexió tan des de la perspectiva de ciutadans alemany d'habitants d'altres indrets de la UE.

Pel que fa a mitjans que cobreixen tota l'esfera europea, cal destacar el seguiment de Presseurope, en què podreu trobar la informació en castellà. Per altra banda, en el Think Tank European Council on Foreign Relations, Ulrike Guérot analitza, en el reportatge The German election: What Europe expects - and what Germany will not do,  el que es pot esperar realment d'aquestes eleccions. També és interessant fer un cop d'ull al bloc de l'ECOR on es repassa la visió que en tenen els altres països de la UE sobre les properes eleccions. Tampoc es pot oblidar del seguiment que en fa d'aquestes eleccions l'Economist sota el secció titulada Charlemagne


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada