dilluns, 1 de juliol del 2013

La Fundació Gabriel Alomar ingressa en el club de les fundacions progressistes europees

 

L’Assemblea General de la FEPS a Brussel·les accepta la candidatura per esdevenir membres observadors

La Fundació Gabriel Alomar www.fundaciogabrielalomar.org.es ja fa part de la família europea de Fundacions Progressistes. Aquesta setmana s’ha celebrat a Brussel·les l’Assemblea General de la FEPS, Fundació d’Estudis dels Progressistes Europeus- http://www.feps-europe.eu que ha acceptat la candidatura de la Fundació Alomar, que a partir d’ara es converteix en membre observador de l’organisme que agrupa les Fundacions progressistes a Europa.

La FEPS té més de 45 membres entre Think Tanks i Fundacions d’àmbit nacional, entre les que figuren la Fundación Ideas, la Fundació Campalans i la Fundación Pablo Iglesias d’Espanya, i també fundacions europees com la Fundació Jean Jaurès de França, el Policy Network del Regne Unit o l’Istituto Gramsci, d’Itàlia.

La FEPS és una institució de debat i reflexió sobre temes d’actualitat en relació al futur de l’esquerra i de la socialdemocràcia, però també pel que fa a la necessitat d’una economia sostenible, a una solidaritat de caire global, a una necessitat de major democràcia i també en relació al rol actual d’Europa en el món global.

La Fundació Gabriel Alomar participarà en el debat i reflexió de la FEPS amb les seves activitats que han permès reflexionar i debatre aquests darrers mesos al voltant del futur de la socialdemocràcia i de l’esquerra, en relació als reptes que posa la crisi en matèria institucional, territorial i econòmica, però també pel que fa al futur d’Europa i també pel que fa al rol dels territoris insulars com són les Illes Balears en el context actual global europeu i mediterrani.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada